Alles over online

Its all about internet

Lifestyle

2MMC, alles wat je over deze designer drug moet weten

0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Mensen die geïnteresseerd zijn in zogenaamde designer drugs hebben meer dan waarschijnlijk ook wel eens gehoord over het zogenaamde 2MMC. Het gaat hierbij om een soort van synthetische drug welke toebehoort tot de groep van de zogenaamde cathinonen. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van dit middel omwille van zowel de stimulerende als de euforische effecten die ermee gepaard gaan. Voor het merendeel van de designer drugs of zogenaamde research chemicals geldt dat er enigszins verbazend nog niet zoveel onderzoek naar is gebeurd. Omwille van die reden is het dan ook altijd belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer je er gebruik van gaat maken.

Hoe ziet de werking van 2MMC eruit?

Voor 2MMC geldt dus dat ze deel uitmaakt van de groep van de designer drugs. Ze kan worden aangekocht met zogenaamde amfetaminen wat betekent dat ze zorgt voor een stimulering van de hersenen. Voor dit middel geldt dat ze werkt door het niveau van zogenaamde chemische boodschappers in de hersenen te verhogen. Het gaat hierbij om:
● Dopamine;
● Serotonine;
Deze manier van werken zorgt er in de praktijk voor dat er verschillende euforische gevoelens kunnen ontstaan. Niet alleen is er bijvoorbeeld mogelijks sprake van een verhoogde energie, maar wat bovendien ook te denken van een intense euforie? Ondanks het feit dat er reeds heel wat mensen op regelmatige basis gebruikmaken van dit middel moet het gezegd dat er nog heel wat extra onderzoek naar dient te worden uitgevoerd. Het hoeft niet gezegd dat dit een zeer belangrijk iets is om rekening mee te houden indien je er gebruik van wenst te gaan maken.

Hoelang werkt 2MMC middel precies?

Ben je van plan om gebruik te gaan maken van een middel zoals bijvoorbeeld deze 2MMC? Dan is het natuurlijk ook altijd een goed idee om na te denken over de duurtijd van de werking waarvan sprake zal zijn. Wat dit betreft kan je er op rekenen dat de werking zo’n 3 tot 6 uur aan zal houden. Je moet er uiteraard wel aandachtig voor zijn dat de exacte duurtijd van deze werking in de praktijk niet onaanzienlijk kan verschillen afhankelijk van persoon tot persoon.

Wat moet je precies weten over de effecten?

Tevens zeer belangrijk om je even in te gaan verdiepen zijn uiteraard de effecten waarvan sprake is bij het gebruik van 2MMC. Niet alleen voor de exacte effecten, maar ook voor de intensiteit daarvan geldt dat ze niet onaanzienlijk kunnen verschillen afhankelijk van persoon tot persoon. Over het algemeen spreekt het evenwel voor zich dat de effecten sterk vergelijkbaar zijn met andere soortgelijke synthetische cathinonen. Wat dit betreft kan je denken aan met name:
● Een stimulerende werking die zorgt voor extra energie;
● Een betere alertheid en een groter, meer zelfverzekerd gevoel;
● Er ontstaat meer empathie;
● Een verbeterd gevoel van samenhorigheid en verbondenheid;
Specifiek voor het effect van 2MMC geldt dat veel gebruikers hebben aangegeven dat deze aanzienlijk milder zou zijn in vergelijking met die andere designer drug 3-MMC. De exacte uitwerking wordt mede omwille van die reden vooral vergeleken met deze van Speed.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %