Alles over online

Its all about internet

Lifestyle

Bescherming van voertuigen tegen dieren

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Auto’s beschermen tegen dieren is een belangrijke taak die vaak over het hoofd wordt gezien. In bepaalde gebieden hebben mensen last van marters die in motorruimtes kruipen en kabels of slangen beschadigen. Marters verjagen auto door geuren of speciale apparaten kan schade voorkomen en zorgt voor minder hoofdpijn voor autobezitters. Vervolgens zijn er andere dieren zoals katten die graag op warme motorkappen liggen en krassen kunnen achterlaten met hun nagels. Beschermhoezen of het regelmatig parkeren in een garage kunnen deze problemen verminderen. Het is ook goed om de omgeving rondom de parkeerplaats schoon en vrij van voedselresten te houden. Het vermindert de aantrekkingskracht voor kleine dieren.

Preventieve methoden gebruiken

Dieren kunnen op verschillende manieren voertuigen benaderen en beschadigen. Het installeren van ultrasone verjagers die een voor mensen onhoorbare frequentie uitzenden kan helpen. Deze apparaten zijn effectief in het afschrikken van verschillende dierentypen zonder ze te schaden. Het omhullen van bedrading met beschermende materialen die bitter smaken kan ook helpen omdat dit voorkomt dat marters en ratten kabels doorbijten. Voertuigeigenaren kunnen overwegen om hun voertuigen hoger van de grond te parkeren indien mogelijk om toegang voor dieren te beperken. Reflecterende strips of kleine windmolentjes kunnen ook dienen als afschrikmiddel voor vogels die anders misschien op spiegels of ramen zouden landen.

Planten gebruiken als natuurlijke barrière

Het gebruik van planten rondom de parkeerplaats kan ook een natuurlijke barrière vormen tegen dieren. Planten die een sterke geur uitstoten zoals lavendel of munt kunnen dieren afstoten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %